Huren in 5 stappen

Huren in 5 stappen

1

Een goede voorbereiding

Bent u enthousiast over De Kuil en wilt u uw interesse in een appartement tonen? Controleer dan eerst of u aan de gestelde inkomenseisen en huurvoorwaarden kunt voldoen. De voorwaarden verschillen bij middenhuur en vrije sector huur.

2

Start inschrijvingen

Het verhuurproces van De Kuil is gestart. Vanaf nu ziet u bij de woningzoeker allerlei informatie over de appartementen en kunt u uw interesse tonen, door zich in te schrijven op uw favoriete woning. In de woningzoeker zoekt u eerst het appartement (of appartementen) van uw voorkeur met behulp van de filters. Daarna kunt u starten met het tonen van interesse (inschrijven). Vul het inschrijfformulier zo volledig mogelijk in en upload alle gevraagde documenten. Enkel complete inschrijvingen worden in behandeling genomen. 

3

Documenten uploaden

U bent weer een stap verder. Er zijn meerdere kandidaten die in aanmerking komen voor een woning. U hoort binnen enkele dagen of u meerdere documenten dient te uploaden. Daarna worden alleen volledige dossiers bekeken en gecontroleerd.  Heeft u vragen tijdens de inschrijving? Laat het ons weten via dekuil@vesteda.com

4

Bezichtiging

Heeft u bericht ontvangen dat Vesteda uw stukken nader wenst te controleren, dan ontvangt u in de tussentijd een uitnodiging om de modelwoning te komen bezichtigen. U krijgt dan alvast een indruk van het afwerkingsniveau van de woning, zodat u (als Vesteda bereid is u de woning te verhuren) kunt bepalen of u nog altijd interesse heeft in de woning. 
Let op: een uitnodiging om de modelwoning te bezichtigen wil nog niet zeggen dat Vesteda bereid is u de woning te verhuren. Pas als Vesteda al uw stukken heeft gecontroleerd en goedgekeurd en zij u een huurovereenkomst aanbiedt, kunt u in aanmerking komen voor de woning.

5

Verhuizen

Wanneer u enthousiast bent over het toegewezen appartement en wij de screening met succes hebben afgerond, stellen wij de huurovereenkomst en bijbehorende huurfacturen op. Het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat digitaal. De verhuurmakelaar maakt tot slot een afspraak met u over de datum van sleuteloverdracht. Vanaf dan kunt u zich klaar maken voor uw verhuizing! 

Aanmelden

Vul onderstaande formulier volledig in om u - vrijblijvend uiteraard - te registreren als belangstellende voor dit project. U maakt hiermee direct een account aan waarmee u later eventueel uw inschrijving kunt voltooien.


Privacy

De privacyverklaring van Vesteda is van toepassing op deze website.

Privacyverklaring